Pályázat 2016

Pályázati felhívás alkotók számára-2016

Alkotói pályázat 

MIÉNK ITT A TÉR (2016)

Kedves barátaink, alkotótársak, művészek, ismerősök, leendő ismerősök!

A kiskunfélegyházi Művelődési Központ és a Kiskunfélegyházi Képző- és Iparművészek Közhasznú Egyesülete 2016. május 20-29-ig ismételten megrendezi a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítást és fesztivált. Téma: „A kenyér illatú város”

Erre az alkalomra kortárs Félegyházi tárlatot tervezünk.

Pályázók köre: mindenki, akit Félegyháza felnevelt, akit befogadott és akit visszavár.

Beadási határidő: A pályaművek terveit 2016. január 29., 20 óráig várjuk a Művelődési Központ címére (6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1.). Digitális formában készített terveket a mienkittater2015@gmail.com címre küldve fogadunk el. Kérjük a pályaművekhez önéletrajzaitokat is csatoljátok!

Pályaművek technikai feltételei: a kötetlen technikai és műfaji pályamunka lehet festmény, digitális print, fotó, videó, installáció, stb…

Elbírálás: a beérkezett pályaműterveket az egyesület művészeti vezetőiből álló zsűri tagjai bírálják el. Az eredményről e-mailben értesítést küldünk legkésőbb 2016. február 29-ig.

A kiállítás rendezésének jogát a pályázatot kiíró szervezet fenntartja!

A kiállítás helyszínei: a művek szabadtéren, a hagyományokhoz híven a 48-as kutat körbeölelő zöld övezetben és a Holló László Képzőművész Kör galériájában lesznek láthatók. A kültéren kiállított pályaműveket az időjárási viszontagságoktól megvédjük.

A szervezők a kiállításon szereplő műveket további helyszíneken, fesztiválokon kívánják bemutatni. Ennek tervezett helyszínei: Budapest, Kecskemét, Kapolcs, Pécs, testvérvárosok: Torda, Feltre, stb..

A részletes pályázat az alábbi linken letölthető: www.mienkittater.hu/?page_id=916

Kérdéseiteket, észrevételeiteket várjuk, legyen az bármily merész is. Amiben tudunk, megpróbálunk segíteni, minket a kreatív, szívből jövő ötletek éltetnek.

Ezúton szeretnénk megkérni benneteket, hogy ha ismertek tettre kész, művészi ambícióval rendelkező alkotót, akit eddig még nem volt alkalmunk kiállításaink során megismerni, akkor ne habozzatok, bátran továbbítsátok a pályázati felhívást. Segítségeteket előre is köszönjük!

Tisztelettel: a Miénk itt a tér szervezői!

Szólj hozzá!

komment